Om oss - Reisebyrået AS

Vi er en turoperatør som spesialiserer oss på firmaturer & gruppeturer.


Vi driver med skreddersøm – vi lager turen akkurat slik du vil ha den!  
Vi har lang erfaring etter nesten 20 år i reiselivet og med vårt gode nettverk kan vi lage firmatur til de aller fleste destinasjoner. 

Dere kan senke skuldrene og overlate hele opplegget til oss! 
Vi tar oss av alt både før, under og etter reisen. Hadde det ikke vært deilig å bare kose seg på turen – slippe å tenke på om alle er på bussen, vite at alt er klart til middagen og at overraskelsen som skal skape prikken over i-en etter middagen er i boks.  

Vi liker å overraske, ha et ess i ermet – skape en magisk stemning dere vil huske lenge!
Hva skal til for å lage litt ekstra «swung» på turen? Jo, det vet vi etter å ha laget utallige turer over hele verden siden slutten av 90-tallet – og vi deler det gjerne med dere!

Vi har alle systemer som sikrer en god kvalitet av opplegget, vi laminerer viktig info til alle deltagere, vi ordner interessante bedriftsbesøk, relevant foredragsholder, konferansier eller lokal reiseleder. 

Vi er selvsagt med i Reisegarantifondet – RGF.
 

Les vår inspirasjons katalog med 36 konkrete forslag til firmatur – bli inspirert!

Vårt brand turogtog.no lager gruppeturer for privatpersoner. Vi samarbeider med aviser banker og andre aktører om å lage spennende turer til hele verden. 

Daglig leder og eier

av Reisebyrået AS er Erik Baadstø.  Erik har økonomiutdannelse fra BI innen reiselivsledelse og har jobbet i reiselivet med noen korte avbrekk fra 1998 da han reiste verden rundt som backpacker og for alvor ble bitt av reisebasillen. Erik har erfaring som salgssjef i en av Norges største reisebyrå, Berg-Hansen, han har jobbet med business segmentet i flyselskapet KLM, vært salgsdirektør i Radisson SAS systemet og ikke minst startet og drevet turoperatøren Reisecompaniet i mange år før han solgte dette i 2012. Erik er forfatter av reisehåndboken «101 opplevelser i Dubai». Han har vært reiseleder og laget både firma- og gruppeturer til utallige destinasjoner i alle verdensdeler.