Store opplevelser i Nord

Norge er undervurdert med sin råe natur og flotte opplevelser!

Følelsen du får når du ser de enorme hvalene komme opp for å få luft før de igjen forsvinner ned i dypet er imponerende. Ingen fiskesuppe smaker så godt som den du får om bord mens du ser en havørn sette seg på rekkverket. Om kvelden kan du spise 7 retters gourmet middag i Nordens Paris, Tromsø, og gjerne avslutte kvelden i Skybaren på toppen av «The Edge» med lysene, fjorden og kanskje nordlyset over himmelen. Full av opplevelser tar du den faglige delen i et flytende konferanserom på Hurtigruten dagen etter på vei til Bodø. Om du vil «piffe opp» turen enda mer kan du for eksempel kjøre husky eller reinsdyr slede, full fart gjennom snøen som spruter til side idet du farer avgårde. Etterpå er det bål og mating av reinsdyr eller lek med søte hundevalper. Middag får du inne i sameteltet mens du får høre om samekulturen og kanskje en joik? Er du heldig blir middagen avbrutt av at dere løper ut for å se nydelig nordlys fare over himmelen, hoppende og dansende i all sin prakt. Snøscooter kan du også få prøve, ribkjøring med en marinbiolog, eller hva med lunsj i restauranten oppe på toppen av fjellheisen med utsikten og alle lys fra byen der nede, det gir en egen ro. Ønsker du roligere aktiviteter kan du dra på fisketur eller du kan gå i byen og gjennom Polarmuseet med en god, lokal guide full av levende historier.

#OpplevelseriNord #FirmaturTromsø #Nordlys #Hundkjøring #Hvalsafari #FirmaturNordNorge

You Might Also Like: